3551 poze   136513 vizite

Conservele si pivnita

DSCN4519_046
DSCN4519_046
DSCN4520_047
DSCN4520_047
DSCN4522_049
DSCN4522_049
DSCN4530_057
DSCN4530_057
DSCN4526_053
DSCN4526_053
DSCN4529_056
DSCN4529_056
DSCN4539_066
DSCN4539_066
DSCN4534_061
DSCN4534_061
DSCN4535_062
DSCN4535_062
DSCN4536_063
DSCN4536_063
DSCN4537_064
DSCN4537_064
DSCN4538_065
DSCN4538_065

Comentarii album • 93
griggre 1 august 2014  
Mihaela ,se vede in privirea ta placerea cu care te ocupi de aceste minuntate conserve,gemuri ,muraturi ,etc.
Pe langa toate astea ,apreciez si faptul ca te intereseaza frumosul( ma refer aoco la decorarea peretilor )
Raportează
mihaelaneacsu 2 august 2014  
Multumesc!Imi place sa inprovizez,..fac totul cu mult drag!!
Raportează
Fanita 13 iulie 2014  
fara cuvinte...felicitari!
Raportează
mihaelaneacsu 13 iulie 2014  
Multumesc mult!
Raportează
anamariaprisacaru 3 mai 2014  
Mi-ar face placere sa vad si anul acesta imagini incepand de la primele conserve si sa facem schimb de retete.Felicitari ptr. spiritul de gospodina autentica.
Raportează
mihaelaneacsu 3 mai 2014  
Multumesc frumos!Cu mare placere!
Raportează
miriam 24 februarie 2014  
ce mi-ar place sa dau o raita in pivnita ta. felicitari pentru cat de gospodina esti.
Raportează
carmencitavio 22 noiembrie 2013  
O super gospodina,cu un ajutor pe masura!Frumoasa si bogata camara!Felicitari,Mihaela draga!
Raportează
mihaelaneacsu 24 noiembrie 2013  
Multumesc Carmen draga...!!!
Raportează
elluta 27 octombrie 2013  
draga mea, la cat de multe conserve sunt mai stii din ce an sunt ?
Raportează
mihaelaneacsu 27 octombrie 2013  
au anul si luna pe fiecare eticheta::)))
Raportează
elluta 27 octombrie 2013  
am vazut, dar...dupa ce am scris, sa le savurati sanatosi
Raportează
mihaelaneacsu 27 octombrie 2013  
multumim..
Raportează
bporumbeitippler 26 octombrie 2013  
Foarte harnica sunteti.
Felicitari! Sa le consumati cu placere!
Raportează
mihaelaneacsu 27 octombrie 2013  
multumim frumos..
Raportează
monik 26 octombrie 2013  
sa le serviti sanatosi!
Raportează
mihaelaneacsu 26 octombrie 2013  
multumim...
Raportează
doinabacau 3 octombrie 2013  
O gospodina cu maini de aur...
Raportează
mihaelaneacsu 27 octombrie 2013  
va multumesc ...d na Doina...
Raportează
elluta 19 septembrie 2013  
bogata toamna, sa va aduca multe bucurii si sanatate multa
Raportează
mihaelaneacsu 19 septembrie 2013  
multumim la fel..
Raportează
scirlatgby 19 septembrie 2013  
Sucul de rosii merge in plastic? Ce bine, nu ma mai chinui sa-l sterilizez...
Raportează
mihaelaneacsu 19 septembrie 2013  
da
l am fiert la jumatate...eu nu prea sterilizez..
Raportează
nicolae68daniela 17 septembrie 2013  
Felicitari, arata super bine !!
Raportează
mydenysa 27 august 2013  
va pregatiti intens si voi de iarna, se vede mana de gospodina! Felicitari arata splendid!
Raportează
mihaelaneacsu 27 august 2013  
Multumim!!Ca la popota!!:)))
Raportează
bporumbeitippler 26 august 2013  
Felicitari!
Toate arata foarte bine...
Raportează
mihaelaneacsu 26 august 2013  
Multumesc!
Raportează
carmencitavio 25 august 2013  
Felicitari,draga mea!Deja se umple rafturile cu borcane pline de bunatati!...Ferice de tine cu asa ajutor !
Raportează
mihaelaneacsu 25 august 2013  
Ms .Carmen!!Nu pleaca de langa mine deloc!!O cert sa plece!!Dar a zis ca nu poate sa stea in casa..cand ma stie ...cu treaba multa!!
Raportează
Gabiuta 25 august 2013  
Vrednicuta-vrednicuta!!!
Raportează
mihaelaneacsu 25 august 2013  
Multumesc!
Raportează
mydenysa 11 martie 2013  
Frumos, harnica gospodina! Felicitari!
Raportează
mihaelaneacsu 11 martie 2013  
Mersi!
Raportează
catalinailinca 9 martie 2013  
Bogata camara,felicitari!
Raportează
mihaelaneacsu 11 martie 2013  
Iti multumesc!
Raportează
TANIAMIHALCEA 5 martie 2013  
Felicitari pentru camara...de cand sunt pe aici prin straini,am uitat ce inseamna o adevarata camara!
Faceam si eu tot felul de conserve,dar acum...:(((cumpar totul de- gata...
Raportează
mihaelaneacsu 5 martie 2013  
Uff!Stiti cum este!Nu le putem avea pe toate in viata.V-ati stabilit peste hotare?
Raportează
TANIAMIHALCEA 5 martie 2013  
Deocamdata lucrez pe aici...ce-mi v-a rezerva viitorul nu stiu,vom vedea...
Raportează
mihaelaneacsu 5 martie 2013  
Succes in viitor.!
Raportează
carmenfratila 23 februarie 2013  
felicitari,ai o camara minunata si mie imi place sa aranjez la fel
Raportează
mihaelaneacsu 23 februarie 2013  
Super!Ne potrivim!!
Raportează
ANNADE 15 februarie 2013  
Ce de bunătăti...felicitari, gospodinei si multă putere de muncă...
Raportează
mihaelaneacsu 15 februarie 2013  
Multumesc!
Raportează
floriandlb 6 ianuarie 2013  
Cum se vede mana de GOSPODINA de Regat, asa ceva numai prin partzile Dumneavoastra ... FELICITARI !
Raportează
mihaelaneacsu 6 ianuarie 2013  
Oauuu....Ce cuvinte...!!Multumesc!!Dar nici chiar asa!!!
Raportează
floriandlb 6 ianuarie 2013  
Ba ashe-i cum zic eu, ... am trait printre Dumneavoastra cat am facut scoala in Bucuresti ('59 - '68), va cunosc obiceiurile si mancarurile .. la muraturi nu va intrece "nimenica", in Tzara asta Romaneasca, suntetzi Number One !
Deja eu salivasem, dar mi-o fost rushine sa zic ... :))) :)))
Sunt MARE "haplea" de muraturi, le mancam cand eram mai tanar si cu ceai ... !!! :))))))))
Raportează
mihaelaneacsu 6 ianuarie 2013  
Am uitat...si niste tuica si vin!!!
Raportează
floriandlb 6 ianuarie 2013  
Aici cu PARERE DE RAU, fara sa jignesc pe nimeni, nu prea le avetzi...
Lasatzi-ne pe noi "bozgorii" sa preluam stafeta .. si la vinuri (Jidvei,Alba,Blaj,Aiud etc etc )si la tzuici, care prin partzile locului le mai zice palinci sau horinci ...
Avetzi si Dumneavoastra si moldovenii bineintzeles marfa buna, dar a noastra parca ii mai ferchesha .. e mai tare. Beuturile D-v sunt mai moi, mai apoase ... Acum depinde de gusturi.. mie imi plac si acestea mai ales vinu' ca-l beu fara apa ...dar sa nu fie "cerneala" .. ala nu prea mere !
Raportează
mihaelaneacsu 6 ianuarie 2013  
Va multumesc!!Pai atunci , sa va trimit niste muraturi [pepenasi,gogonele, gogosari, conopida,,...pe curier!!
Raportează
costachegeorgeta 11 decembrie 2012  
nu am gasit, di ce zona sunteti?
Raportează
mihaelaneacsu 11 decembrie 2012  
Dobroesti, Ilfov
Raportează
camelia60 6 decembrie 2012  
bogata camara !
Raportează
mihaelaneacsu 6 decembrie 2012  
da...bogata..
Raportează
andruta 27 noiembrie 2012  
Acuma poate sa vina iarna....
Raportează
mihaelaneacsu 27 noiembrie 2012  
DA..!Da nu mai vine!!!Zici ca vine Pastele , nu Craciunul!!
Raportează
carmencitavio 26 noiembrie 2012  
Ce camara frumoasa ai,plina cu de toate pentru toti(vin si tuica pentru sot),cu tot ce-ti pofteste sufletelul!Sa fiti sanatosi,sa le consumati cu placere!
Raportează
mihaelaneacsu 26 noiembrie 2012  
Mersi Carmencita, musafirii nostri au ce gusta!!
Raportează
mihaelaneacsu 26 noiembrie 2012  
Asa ca te asteptam la noi!!
Raportează
cafcatalin 16 noiembrie 2012  
fara cuvinte....
Raportează
mihaelaneacsu 16 noiembrie 2012  
ITI MULTUMESC!!
Raportează
andruta 6 noiembrie 2012  
Bogatie !!! Arata super toate !! Eu deja le-am "mancat" din priviri..
Raportează
mihaelaneacsu 6 noiembrie 2012  
multumesc!!poate ajungi pe la mine! sa le gusti!!
Raportează
andruta 7 noiembrie 2012  
As veni si acum...
Raportează
mihaelaneacsu 7 noiembrie 2012  
hai...!!te astept!!
Raportează
camelia60 5 noiembrie 2012  
saracele maini , cate pot face ele ! conopida o pui la otet sau la murat,? daca vrei iti dau o reteta buna ,usoara , rapida , de cruditati
Raportează
mihaelaneacsu 5 noiembrie 2012  
conopida o pun in otet cu zahar mult!!
chiar te rog sa mi dai reteta!!
Raportează
anetaionita 5 noiembrie 2012  
Cea mai bogata si organizata camanara!
Felicitari!
Raportează
mihaelaneacsu 5 noiembrie 2012  
multumesc pt aprecieri!!
Raportează
carmencitavio 2 noiembrie 2012  
Cata frumusete si diversitate de conserve!Super arata toate,felicitari!
Raportează
mihaelaneacsu 3 noiembrie 2012  
Iti multumesc , draga prietena!!
Raportează
IONELAS 28 octombrie 2012  
Superb arata.Reteta ne-o spuneti si noua va rog.
Raportează
mihaelaneacsu 28 octombrie 2012  
DA...!!CU PLACERE!!
RETETA:
5 kg gogosari, 1 kg zahar, 1 kg otet, 2 bucati de radacina de hrean, cateva frunze de visin, sare mare, conopida, morcov,telina ., sfecla pt inrosirea conopidei.
Mod de preparare - Gogosari cu otet si zahar
Spal, curat gogosarii si ii tai bucati mici.. Asez toti gogosarii intr-un vas mai mare, amestec zaharul cu otetul si dau peste gogosari. Las peste noapte. A doua zi, asez gogosarii in borcan, masor lichidul, adaug o lingura de sare mare la un litru de lichid. Umplu borcanele cu lichidul si ii pastrez in camara.
Sunt deliciosi!!
Raportează
marianatabaras 27 noiembrie 2012  
Nu fierbi otetul cu apa,piper,seminte de mustar si foi de dafin?
Raportează
IONELAS 9 noiembrie 2012  
Multumesc.
Raportează
carmencitavio 28 octombrie 2012  
Foarte frumoase sunt conservele tale!Sa le serviti sanatosi!
Raportează
mihaelaneacsu 28 octombrie 2012  
MULTUMIM!!SI TU AI MURATURI ASPECTOASE SI GUSTOASE!!!
Raportează
mihaelaneacsu 28 octombrie 2012  
SI CAND TREC PRIN ZONA VIN SA LE GUST!!!
Raportează
carmencitavio 29 octombrie 2012  
Daaaaa,cu placere!
Raportează
ella67 27 octombrie 2012  
MARE GOSPODINUTA :)
Raportează
mihaelaneacsu 27 octombrie 2012  
Multumesc frumos Ella!!
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.